Atención al Futuro Estudiante 96 115 23 32  /  667 50 46 62

Secretaría Académica 96 122 03 87

Recepción Universitaria 96 122 03 80

Ver más

Florida Grup se suma al manifest ‘No a la guerra (una altra vegada)’

03/03/2022
Florida Grup se suma al manifest ‘No a la guerra (una altra vegada)’

Davant els fets que s’estan produint en les últimes hores a Ucraïna, Florida Grup Educatiu s’ha adherit junt amb la UCEV i altres entitats i organitzacions de la societat civil valenciana al manifest ‘NO A LA GUERRA (UNA ALTRA VEGADA)’. 

Aquest manifest reclama la resolució pacífica de la guerra a Ucraïna, el respecte als drets humans i el dret de refugi i asil. "Hui -com fa quasi dues dècades a l’Iraq, ens enfrontem a Europa a un nou conflicte bèl·lic, que posa en perill la vida de milions de persones a Ucraïna, i la pau a tot el món. Una guerra en la qual hi ha potències que acumulen ingents arsenals armamentístics, incloses armes nuclears, i de la responsabilitat de les quals a l’hora d’usar-les cal sospitar. 

No hi ha guerres justes o injustes. Totes generen un sofriment intolerable, retallen vides, destrossen famílies, cultius i mitjans de vida de la població. Generen violacions greus dels drets humans, assassinats, tortures i violacions, que pateixen especialment dones i xiquetes. Són la causa que desenes de milers de persones es vegen obligades a fugir de bombardejos i atacs, a la recerca de refugi i acolliment en països segurs", segons diu el manifest. 

Des de Florida Grup educatiu entenem que una guerra mai és la solució. La guerra és dolor i mort, fracàs i destrucció. Per això cridem, una altra vegada, NO A LA GUERRA! 

Les diferents etapes de la cooperativa han preparat activitats que provoquen la reflexió en l’alumnat i es sumen a aquesta iniciativa com un moviment cívic per la pau i per una eixida pacífica de l’actual conflicte.